divendres, 13 d’agost del 2010

Vacances en família


Papa: Tu el coneixies, Marta, el Mucha? [artista modernista de Praga]
Marta: home... mucho, no....

Serà tonto, però és la classe d'acudits de casa, que ens fan riure, què vols fer-hi. Si una cosa tenen les vacances amb els de casa és que riem força. Just ahir van marxar els pares i la Marta de casa, d'aquí de Berlín. Hem aprofitat la setmana que han estat per aquí per fer una mica de turisme per la ciutat, sopar de restaurant, i el cap de setmana vam anar a Praga.

He de dir que la capital txeca em va agradar molt però la veritat és que vam trobar-la una mica estafa-turistes. Tot el que està de cara al turista és car, i fan pagar per entrar a la majoria d'esglésies. Això sense comptar que la majoria d'audio guies no estan incloses amb els preus de les entrades. Bé, a banda d'això, molt bé. Aquí van algunes fotografies:



Tornant, vam passar per Dresden. Hi vam ser unes tres o quatre hores, i hi va haver prou temps per fer-nos a la idea de la ciutat. És molt bonica, però com deia la Marta, és una llàstima que hagi hagut de ser tota reconstruïda, després de les bombes de la Segona Guerra Mundial.


En definitiva, que ens ho hem passat molt bé, i que és genial això de fer una mica de vacances quan van venint les visites, abans de les nostres, que començarem la setmana que vé! Visca l'estiu!