dilluns, 13 de setembre del 2010

Vacances a Catalunya

Les nostres primeres vacances d'estiu als Països Catalans van ser tot un èxit! L'UCE de Prada va ser aquest any extremadament interessant... alguna cosa s'està movent i això es va fer notar. Vam tenir ocasió de xerrar amb representants de les diferents partits polítics que es presentaran a les properes eleccions i que defensen la independència, i no hi ha millor manera de saber què cal votar que parlar amb els diferents polítics i veure quina és l'opció que més ens convé.





A Llinars vam tenir alguns dies de festa amb els amics i amigues, que sempre s'agraeix... bon temps, veure la família, i piles recarregades per afrontar la tardor berlinesa!



Amb el Centre Excursionista vam commemorar els 25 anys de la primera ascensió catalana a l'Everest, i ho vam fer pujant a les Agudes en una tarda fantàstica, que vam acabar amb el concert a Palautordera d'Els Amics de les Arts... un dia molt bonic!


Ja vam trobar els primers pebrassos de la temporada!


Però ens havíem quedat amb ganes de muntanya, així que vam agafar la motxilla i vam fer cap a la Cerdanya. Amb un parell de dies, el Puigpedrós des del refugi de Malniu, a Meranges, i la Tossa plana de Lles, des de Lles. Ja feia una mica de fred, i entre això i que era a mitja setmana, vam dormir pràcticament sols al refugi de Malniu!



Observacions a tenir presents: molt interessant el refugi lliure d'Engorgs, amb matalassos i tot, i és clar, gratuït. Però segur que hi podria passar una bona ruta que podríem preparar més endavant per aquella zona!
Les vacances també van donar per posar-nos al dia amb els amics i companys de la ràdio, anar a sopar al nou pis de la Gemma i el Joan (súper sopar de la Gemma inclòs), i conèixer la petita Aina, la filla del Damià i la Nunu, de la cooperativa (en la nostra línia d'amics que es posen a tenir fills tots alhora). Fins i tot vam poder viure l'ambient de Festa Major de Llinars els dies previs a les dates oficials, amb la Mostra Gastronòmica inclosa (no hi ha millor manera de veure tothom en poca estona).